За нас

Основната дейност на stroitelstvo-varna.com е орентирана в извършването на основни и непълни етапи в строителни ремонти на всякакви жилищни сгради, апартаменти и къщи в град Варна. Предлагаме конкурентни цени, качествени ремонти и отговорна реализация на строително ремонтните дейности. Клиентите ни се възползват от разумни цени, съвремена технология и материали за ремонт. Качествени майстори и служители с дългогодишен опит и необходимата квалификация във вътрешните ремонти и пълен пакет от строителни услуги. Работим с модерни материали и стабилни фирми предлагащи най-новите продукти в бранша на строителните ремонти. Доверете се на опита на stroitelstvo-varna.com не губете време в търсене на майстори оставящи след себе си разруха и налагащи се повторни строителни ремонти.За 10 години в сверата на строително-ремонтните дейности, предлагайки пакетни услуги за ремонта и строителството, успешно завършихме над 230 обекта с най- различна по сложност обекти и проекти.С натрупания опит успяхме през годините да се утвърдим в безспорен фактор на пазара на строителните и довършителните ремонти във Варна. 
Stroitelstvo-varna.com извършва Пълен набор от услуги: Полагане на паркет,Шпакловане измазване
Боядисване,Циментови замазки,Саморазливни замазки,Усвояване на тераси,Декоративна мазилка ,Облицовки топлоизолация,
Къртене, чистене и извозване,смяна тръбопровод,изправяне стени,лепене плочки,душ кабини,паравани,монтиране на аксесоари Декорации за стени Лепене тапети и гипсокартон обръщане на врати и прозорци  др.

Строителство на еднофамилни къщи и вили по индивидуален проект в област Варна
Проектираме и изграждаме самостоятелни къщи и вили по проект на клиента от изкоп до ключ във Варна и региона.
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ - stroitelstvo-varna.com ?
Нашата фирма е специализирана в цялостно строителство на къщи и вили по индивидуален проект. До настоящия момент сме изпълнили повече от 20 еднофамилни къщи и вили от различен тип.
Притежаваме богат опит в строителството на къщи и вили, избираме подходящите материали за строителството, до цялостното изграждане на сградата и довършителните работи.
Домът под формата на индвидуална къща или вила винаги буди у собственика едно по-специално отношение поради уникалността на имота, специфичното усещане да живееш в къща с двор, многото възможности за комфорт, които един такъв дом дава на семейството и др.
В крайна сметка, днес мечтата на почти всеки от нас е да обитава и притежава собствена къща с двор, което е достатъчно основание да подходим с особено голямо внимание и да се погрижим всичко да бъде изпипано до последния детайл.
Процесът на изграждане на един нов дом трябва да е предшестван от обмисляне на идеята какво трябва да има в него. За да се обособят по най-добрия начин помещенията във вътрешното пространство, трябва да имате основната идея какви помещения са ви нужни и каква трябва да бъде тяхната организация, за да ви бъде удобно и уютно. 
Преди да започнем строежа на вашето жилище, ние ще разговаряме с Вас, ще ви предложим идеи и решения. В най-малкия детайл ще си представим вашето ежедневие, вашето усещане за работа, почивка и забавления. Чак тогава ще пристъпим към стрителните работи. 

Ние сме на Варненския пазар от 2007 г., започвайки като производител на алуминиева дограма. През 2008г. разширихме асортимента с прозоречни системи от PVC. През 2010 г. се преместихме в нов по-голям цех, с което увеличихме качеството и капацитета за изработка на дограми, комарници, первази и търговско обзавеждане . Работим с PVC профилни системи Aluplast® - Германия и Viva Plast® - България, с немски обков Siegenia®. Стъклопакетите могат да са с две или три стъкла. Алуминиевите профилни системи, с които работим са Lenox® и Altest® - България. Могат да са от студен алуминий или прекъснат термомост. Предлагаме прозорци и врати с брави от PVC или алуминий и плъзгащи се прозорци с долно водене само от студен алуминий с единична, двойна или тройна релса за плъзгане. Цветовете на всички продукти които предлагаме са бял, златен дъб, тъмен дъб, махагон и орех. За поръчки и въпроси не се колебайте да ни пишете на имейл:office@stroitelstvo-varna.com или направо ни позвънете на тел.: 0893 28 19 28