СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ ВАРНА

СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ ВАРНА

Основната дейност на stroitelstvo-varna.com е орентирана в извършването на основни и непълни етапи в строителни ремонти на всякакви жилищни сгради, апартаменти и къщи в град Варна. Предлагаме конкурентни цени, качествени ремонти и отговорна реализация на строително ремонтните дейности. Клиентите ни се възползват от разумни цени, съвремена технология и материали за ремонт. Качествени майстори и служители с дългогодишен опит и необходимата квалификация във вътрешните ремонти и пълен пакет от строителни услуги. Работим с модерни материали и стабилни фирми предлагащи най-новите продукти в бранша на строителните ремонти. Доверете се на опита на stroitelstvo-varna.com не губете време в търсене на майстори оставящи след себе си разруха и налагащи се повторни строителни ремонти.За 10 години в сверата на строително-ремонтните дейности, предлагайки пакетни услуги за ремонта и строителството, успешно завършихме над 230 обекта с най- различна по сложност обекти и проекти.С натрупания опит успяхме през годините да се утвърдим в безспорен фактор на пазара на строителните и довършителните ремонти във Варна. 
Stroitelstvo-varna.com извършва Пълен набор от услуги: Полагане на паркет,Шпакловане измазване
Боядисване,Циментови замазки,Саморазливни замазки,Усвояване на тераси,Декоративна мазилка ,Облицовки топлоизолация,
Къртене, чистене и извозване,смяна тръбопровод,изправяне стени,лепене плочки,душ кабини,паравани,монтиране на аксесоари Декорации за стени Лепене тапети и гипсокартон обръщане на врати и прозорци  др.

За поръчки и въпроси не се колебайте да ни пишете на имейл:office@stroitelstvo-varna.com или направо ни позвънете на тел.: 0893 28 19 28

Няма добавени продукти в тази категория.